avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Despre martori.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Despre martori.

Daca o persoana este parte vatamata intr-un dosar depune plingere impotriva altei persoane si nu nominalizeaza decat 3 martori si se fac toate demersurile de incheiere a dosarului in faza politie mai poate acesta in timpul in care dosarul se afla la parchet sa mai aduca si alti martori?Daca nu au fost trecuti in acte si se cere ulterior de catre partea vatamata audiere altor martori se poate ca parchetul sa aprobe aceasta cerere?Ma gindesc ca normal ar fi trebuit audiati de catre postul de politie pina la incheiere dosarului?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 15:39, 8 Martie 2010
Puteti sa solicitati audierea si a altor martori, pe care initial ati omis sa-i nominalizati in plangerea depusa la politie sau parchet, insa numai organul de urmarire sau instantade judecata apreciaza daca se impune audierea lor, in functie de mai multe criterii.
Dar in mod sigur, atunci cand o proba este utila, pertinenta si concludenta cauzei, va fi admisa si administrata de organul judiciar.
martorii pot fi nominalizati chiar si in faza de judecata important este sa se solutioneze corect dosarul
Probe,documente si martori puteti preciza inclusiv in instanta
Primordial este interesul dvs ca din faza de cercetare ,probele sa conduca la concluzie favorabila dvs
doberv a scris:

martorii pot fi nominalizati chiar si in faza de judecata important este sa se solutioneze corect dosarul


Nu se prea ajunge intr-un astfel de caz,fara martori, in faza de judecata.
Indicati in cadrul cercetarii penale desfasurate la Parchet,martorii pe care intelegeti sa ii audiati in dovedirea starii de fapt ,invederate in plangerea penala pe care ati formulat-o.
pai si daca in momentul savarsirii infractiunii nu cunostea identitatea tuturor martorilor si ulterior dupa ce ajunge dosarul in instanta o afla ,desigur ca ii poate propune ca martori

Alte discuții în legătură

Lnducerea in eroare a organelor judiciare Roman85 Roman85 Buna Ziua am depus la parchet doua plangeri fata de doua persoane sub aspectul savarsirii infractiunii de inducere in eroare a organelor ... (vezi toată discuția)
Raspuns la cererile adresate procurorilor FRD FRD Am depus 2 cererii intr-un dosar penal ce se afla la politie .Cererile le-am adresat procurorului de caz si vizau audierea unui martor in care am solicitat sa ... (vezi toată discuția)
Audiere ulterioara ..referatului ! tutu12 tutu12 In urma unei plangeri penale au fost audiate persoanele propuse de martor . La dosarul Parchetului apare referatul Politiei cu propunerea de NUP inainte de a ... (vezi toată discuția)