avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... declaratia pe venit pt intrepr induvid
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

declaratia pe venit pt intrepr induvid

buna seara.am nevoie de un raspuns concret daca mi-l poate da cineva .si cred ca pe acest site il voi gasi cu siguranta.am infiintat o intrep.individuala pe numele meu insa nu am depus nici o declaratie pe venit.am ales forma de 16% nefiind platitoare de tva.trebuie sa depun neaparat declaratia 200?risc sa iau amenda pt ca nu am fost in termen de 15 zile?efectiv am uitat nu mi-am dat seama ca abia am deschis si deja trebuie depusa.am deschis magazinul de 3 saptamani actele fiind facute mai inainte putin ,cam 2 saptamani dar a mai durat reamenajarea pana cand am putut deschide.ce am de facut?daca platesc si sanatatea eu cum pot dovedi ca muncesc pt ca vechimea sa imi mearga?am inteles ca posesorul unei ii nu poate sa isi faca angajarea.si atunci eu cum dovedesc ca muncesc pt ca vreau o carte de munca.va multumesc mult.

Alte discuții în legătură

1)carnet de munca 2) declaratia 200 ContSters172175 ContSters172175 Buna seara. Am si eu 2 intrebari. 1) de unde pot ridica un carnet de munca si ce acte am nevoie? 2) In declaratia 200 pe ... (vezi toată discuția)
Carte de munca pe contract de asigurat daniela2007 daniela2007 Sotul meu si-a deschis o afacere in 2001 si i-a spus cineva ca trebuie neaparat sa isi faca contract de asigurat ca sa aiba voie sa angajeze personal. Afacerea ... (vezi toată discuția)
Reprezentare/asistare in dosar penal remus388 remus388 avocatul poate merge singur la Parchet pt. a afla de ce am fost chemat sa dau declaratii? Ii va spune procurorul care este motivul pt. care sunt chemat sa ... (vezi toată discuția)