buna seara.am nevoie de un raspuns concret daca mi-l poate da cineva .si cred ca pe acest site il voi gasi cu siguranta.am infiintat o intrep.individuala pe numele meu insa nu am depus nici o declaratie pe venit.am ales forma de 16% nefiind platitoare de tva.trebuie sa depun neaparat declaratia 200?risc sa iau amenda pt ca nu am fost in termen de 15 zile?efectiv am uitat nu mi-am dat seama ca abia am deschis si deja trebuie depusa.am deschis magazinul de 3 saptamani actele fiind facute mai inainte putin ,cam 2 saptamani dar a mai durat reamenajarea pana cand am putut deschide.ce am de facut?daca platesc si sanatatea eu cum pot dovedi ca muncesc pt ca vechimea sa imi mearga?am inteles ca posesorul unei ii nu poate sa isi faca angajarea.si atunci eu cum dovedesc ca muncesc pt ca vreau o carte de munca.va multumesc mult.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.