avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Ce parere aveti despre....COMISIA TRILATERALA?
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Ce parere aveti despre....COMISIA TRILATERALA?

[ link extern ]
Sau din ciclul "Suntem prea mici pentru un razboi asa de mare"!
B-):DB-)
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 11:06, 23 Octombrie 2010
Interesant, ocult, bine de tinut minte dar (din pacate ) intrebarea corecta (pentru ca asa am ajuns in ultimii ani) este : ce parere au astia despre noi si ce vor sa ne faca?

Mie-mi intareste convingerea ca "Teoria conspiratiei" nu e doar o teorie.
Intrebarea este extrem de interesanta. Logic vorbind insa, o parere se poate forma pe baza unor informatii, care nu prea exista (sau nu au fost facute publice). Ar trebui sa ma informez mai bine, elementele aparute in presa cred ca sunt insuficiente. Intrebarea mi-am pus-o si eu, inainte sa o vad aici. Din ce am citit pana acum pe net inca nu pot spune ca mi-am facut o parere, mi-a crescut insa numarul intrebarilor la care caut si eu raspuns.
Cred ca este un subiect de urmarit.
Am scapat de rusi si am dat de "mama lor".#-o
"Ceea ce intentioneaza trilateralistii sa faca în realitate este crearea unei supraputeri economice mondiale deasupra guvernelor politice ale statelor nationale afectate. Ca administratori si creatori ai sistemului, ei vor stapâni lumea".

[ link extern ]
Nu suntem atat mici incat sa nu facem macar o legatura intre starea natiunilor, atitudinea guvernelor, indatorarea peste masura? Toate acestea produc un singur lucru: un sistem modern de sclavie care, data fiind epoca in care traim, se practica la scara larga.
[ link extern ] /
Am invatat ca fiecare problema are o rezolvare dar pana nu vedem cu totii problema, va fi imposibil de gasit calea pentru rezolvarea ei:confused:
L.C.
Ultima modificare: Luni, 18 Octombrie 2010
Laura Ciobeica, moderator
nimic nu este nou sub soare, poate doar numele:
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Codex alimentarius incepe sa decimeze planeta, cu romania varf de experiment cu painea titan Anna2010 Anna2010 Ce parere avetzi?Pe pachetele de paine Titan scrie deja ca painea este fabricata cf Codex Alimentarius. Romania va experimenta pe populatie produsul cancerigen ... (vezi toată discuția)
Anul g-anul in care omenirea si-a pierdut copilaria siwde... [cont sters la cererea user-ului] siwde... [cont sters la cererea user-ului] Omenirea se află la momentul la care este nevoită să recunoască că legile guvernării sale impuse uneori prin forţă şi brutalitate, alteori prin ... (vezi toată discuția)
Teoria conspiraþiei! Anna2010 Anna2010 Polonia avea tendinta de a nu merge in rand cu lumea. Conducerea poloneza a murit intr-un accident de avion. Va merge de acum Polonia in rand cu ... (vezi toată discuția)