avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Unde se depune dosarul pentru somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Unde se depune dosarul pentru somaj?

Unde se depune dosarul de somaj, in localitatea unde e inregistrat angajatorul sau in localitatea de domiciliu al fostului angajat? Ex: fiica mea a lucrat la o firma in bucuresti, avand domiciliul flotant acolo (este si masteranda in buc), iar domiciliul stabil este in ploiesti; unde trebuie sa depuna dosarul de somaj??:(
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:35, 18 Octombrie 2010
In localitatea unse fostul angajat are domicililul stabil pe cartea de identitate.
Sa se duca la Agentia de Somaj a sectorului unde are resedinta si va fi ajutata sa se inscrie acolo si sa primeasca indemnizatia pe adresa de resedinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce localitate ma inregistrez la ajofm ??? doreeana doreeana Buna seara! Imi puteti spune va rog, daca eu am domiciliu stabil in Hunedoara, si am lucrat in Cluj, si am flotant pe Cluj, si doresc sa obtin un loc de ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pt somaj luminitaadela luminitaadela buna ziua .doresc sa stiu care sunt actele necesare pentru somaj si tinind cont ca eu momentan lucrez si stau cu viza flotant in bucuresti unde trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Respingere acte de somaj in orasul de resedinta Marius Nou Marius Nou Am terminat studiile universitare de curand in orasul unde am domiciliul flotant si am fost la agentia pentru somaj pentru a-mi depune actele. In acest oras am ... (vezi toată discuția)