avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxe investitie hotarare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxe investitie hotarare

In septembrie 2006 am facut succesiunea dupa mama, la pana un an de la decesul ei, prin notariat.
La sfarsitul lui 2006 fratele meu a introdus o actiune in instanta-iesire din indiviziune. La inceputul anului 2008 instanta de fond se pronunta. Se stabileste valoarea mostenirii, loturile si sultele. Fratele meu face apel, i se admite si in februarie 2010 se pronunta in favoarea fratelui meu. Fac recurs pe care il castig in sept 2010. Instanta se pronunta astfel:" modifica in tot decizia recurata, respinge apelul ca nefondat" Adica se intoarce la decizia de la fond din 2008.
Pt a investi hotararea am inteles ca trebuie sa o legalizez. Ce taxe trebuie platiter avand in vedere ce trebuie sa investesc hotararea din 2008?
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 12:08, 18 Octombrie 2010
nu are importanta ce hotarare investiti in ceea ce priveste cuantumul taxelor - 6 lei taxa si 0.3 lei timbru judiciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redactare hotarare judecatoreasca raza_de_soare_divin raza_de_soare_divin Buna seara... va rog sa ma indrumati ce ar trebui sa fac in urmatoarea situatie... In data de 17.11.2011 am primit urmatorul raspuns intr-un proces de ... (vezi toată discuția)
Mostenire monica-monica monica-monica Buna ziua, va rog sa ma indrumati in urmatoarea situatie: mostenire imobil, succesiune facuta, trei copii si sotul supravietuitor.Unul dintre copii doreste sa ... (vezi toată discuția)
Succesiune / iesire din indiviziune ContSters199472 ContSters199472 Buna ziua, Suntem intr-un proces la faza de recurs. Am obtinut o hotarare la apel ,care s-a contestat cu recurs pentru sulta care s-a stabilit sa fie ... (vezi toată discuția)