Sotul meu a primit amenda pentru rovinieta ( nu a avut ), a refuzat semnarea PV, si i-a fost retinut certificatul masinii. I s-a dat dovada pentru a circula fara certificat pana pe data de 20.10.2010. Nu am primit inca acasa PV, astfel ca mi s-a spus ca nu putem plati amenda la CNA...(nu mai stiu cum se numeste), pentru a putea ridica certificatul de la Politie.
Exista vreo posibilitate sa ni se prelungeasca dovada pana cand vom primi PV?
Sau sa putem achita amenda fara PV?
Acum, va trebui sa nu mai circulam cu masina pana cand vom primi PV la domiciliu.
off veti avea mai multe chestiuni de platit , amenda la politie, apoi veti primii o somatie de la CNADNR cf careia veti avea de achitat o amenda catre ei si un prejudiciu , decarece ati circulat pe drumurile publice fara a avea rovinieta
Nu stiu daca va trebui sa primesc o somatie de la CNADNR, ideea era ca pentru a recupera certificatul masinii, pentru ca dovada este valabila doar 15 zile, trebuie prezentata dovada platii la CNADNR. Pentru a putea plati amenda la CNA... trebuie sa avem PV. Cum PV va sosi cu siguranta in ziua 30....nu vom putea folosi masina timp de 15 zile.
Dar ce se intampla in cazul in care am fost opriti pe DN, dar pe raza municip[iului Motru ( stiu sigur ca indicatorul cu orasul Motru era inainte de locul unde am fost opriti) - se poate in acest caz contesta?
de asemenea, citisem pe net ca in cazul contravemtiei, in cazul in care se opreste certificatul unui vehicul se face un PV de predare a certificatului...este corect??
Amenda cnadnr
zoica8
Buna seara . Am o problema si as dori sa ma lamureasca cineva.
Indata de18.09.2011. am circulat pe DN 2A fara rovinieta. Am platit amenda chiar in mai ... (vezi toată discuția)
Rovinieta
gabi_01_85
buna ziua.soferul meu a luat amenda electronic pt ca nu aveam rovinieta platita la masina .Cum pot dovedi ca eu nu eram in masina in acel moment si as mai vrea ... (vezi toată discuția)