avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... antecontract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

antecontract

Buna ziua
Am facut in luna aprilie un antecontract de vanzare pentru un teren,iar pana in decembrie trebuie sa fac contractul de vanzare cumparare.Pe terenul acela sa instalat unu care nu vrea sa plece.Proprietarul a incercat sa il dea afara dar nu a putut.A fost la primarie ,la politie dar acestia nu sau bagat.Intrebarea mea e urmatoarea in antecotract scrie din momentul in care sa facut acel antecontract am dreptul sa folosesc pamantul.Acel antecontract sa incheiat la un notar.As dori sa stiu ce drepturi am asupra terenului si ce trebuie sa fac ca sa il folosesc ca eu am platit pt el.Mentionez ca proprietarul este un om mai batran si din alta localitate si e mai greu sa se deplaseze.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog mult sa ma sfatuiti in privinta unei situatii. ... razvanctin razvanctin Buna ziua, Va rog mult sa ma sfatuiti in privinta unei situatii. In luna decembrie 2019 am cumparat o parcela de teren in extravilan. S-a facut un ... (vezi toată discuția)
Fals în acte: promisiune de vânzare-cumpărare autentificată în 2014, dar promitentul vânzător (tata) a decedat în 2013. ce pot face eu acum? Nicoletahagi Nicoletahagi Buna ziua! De curand am aflat ca cineva imi lucreaza hectarele pe care le am de la tatal meu. Am cercetat putin si am aflat ca exista o promisiune de vanzare ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren pe baza de adeverinta monig monig Buna ziua Va deranjez si eu cu o problema. Bunicul meu a depus cerere la primarie pentru retrocedarea unor suprafete de teren luate de stat. I s-a acceptat ... (vezi toată discuția)