am facut succesiunea (dupa tata) si am introdus si un cont aflat la CEC pentru care el era beneficiarul si nu avea imputernicit.
mama s-a dus cu actul de la notariat iar cei de la CEC i-au spus ca tb sa fim prezente toate 3 ( mama, sora mea si cu mine ) ca asa e procedura
Mergeti dvs. ca descendent al defunctului, pt ca descendentii sunt mostenitori sezinari, ei pot intra in bunurile succesiunii si fara succesiune. Am mai avut actiuni cu acelasi obiect si le-am castigat pe toate.
Merita sa dati banca in judecata pt. ca oricum va plati cheltuielile de judecata.
Cand nu aveti de lucru , inventati procese cu sorti de izbanda ca acesta, ca functionari prosti sunt multi in tara . Sa plateasca cei ce i-au angajat.
Succesiune
d_aliss
Tatal sotului meu a decedat in luna mai a acestui an. In urma lui au ramas mama sa,o sora si doi fii (unul dintre ei este sotul meu) . In momentul in care a ... (vezi toată discuția)
Succesiune
tictac2
Buna ziua,
Ma confrunt cu o situatie.
Tatal meu a decedat acum 40 de ani. Mama nu a efectuat succesiunea pentru casa si terenul pe care este construita ... (vezi toată discuția)