avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune - refuz banca de a inchide cont
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune - refuz banca de a inchide cont

buna ziua,

am facut succesiunea (dupa tata) si am introdus si un cont aflat la CEC pentru care el era beneficiarul si nu avea imputernicit.
mama s-a dus cu actul de la notariat iar cei de la CEC i-au spus ca tb sa fim prezente toate 3 ( mama, sora mea si cu mine ) ca asa e procedura

tb intr-adevar sa mergem toate 3 ?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 17:14, 18 Octombrie 2010
Daca asa v-au cerut inseamna ca asa trebuie,asta e procedura care se cere in cazul de fata ca sa nu existe dubii intre voi.
Da, daca sunteti 3 mostenitori. Nu vor sa existe probleme dupa aceea - sa ia doar unul banii si sa fie vreun proces unde vor fi chemati ca martori.
Da, sunteti mostenitorii defunctului!
Mergeti dvs. ca descendent al defunctului, pt ca descendentii sunt mostenitori sezinari, ei pot intra in bunurile succesiunii si fara succesiune. Am mai avut actiuni cu acelasi obiect si le-am castigat pe toate.
Merita sa dati banca in judecata pt. ca oricum va plati cheltuielile de judecata.
Cand nu aveti de lucru , inventati procese cu sorti de izbanda ca acesta, ca functionari prosti sunt multi in tara . Sa plateasca cei ce i-au angajat.
Ultima modificare: Luni, 18 Octombrie 2010
praporgescu, utilizator
puteti merge doar dvs iar mama si sora dvs sa va dea o procura notariala prin care sa le reprezentati la banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune d_aliss d_aliss Tatal sotului meu a decedat in luna mai a acestui an. In urma lui au ramas mama sa,o sora si doi fii (unul dintre ei este sotul meu) . In momentul in care a ... (vezi toată discuția)
Drepturi innaintea deschiderii succesiunei anicka anicka Buna ziua, Am o probema ceva mai delicata si anume: Sora mea si cu mine am mostenit de pe urma parintilor o locuinta.Succesiunea nu a fost deschisa inca ... (vezi toată discuția)
Succesiune tictac2 tictac2 Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie. Tatal meu a decedat acum 40 de ani. Mama nu a efectuat succesiunea pentru casa si terenul pe care este construita ... (vezi toată discuția)