avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Taxa timbru ? Firma in reorganizare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Taxa timbru ? Firma in reorganizare

Buna ziua,

Firma mea este in reorganizare judiciara. Am inteles ca daca doresc sa imi recuperez debitele, fiind in reorganizare nu platesc taxe.
Doresc sa inaintez o actiune in instanta cu un debitor, iar in contract la Litigii este trecuta Camera de Comert nu Tribunalul.
Intrebare : Platesc taxe de timbru ?

Va multumesc !
Cu stima,
Dorina Gabor

Alte discuții în legătură

Creante persoane juridice e_vancea e_vancea In 1993 in calitate de actionar al unei firme de SRL am semnat un contract legat de inchirieri de casete video (cred ca a fost vorba de citeva filme pe casete ... (vezi toată discuția)
Recuperare salar dupa plecare de la firma damo.krisztian damo.krisztian Buna. Prezint problema: Am plecat de la o firma de transport, in lichidarea scriam ca firma e la zi cu toate platile. Salarul s-a virat pe card la noi dar ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante contract ZburleaFlorin ZburleaFlorin Buna ziua!! In urma cu 1 an de zile un bun prieten de-al meu sportiv a semnat un contract individual de munca pe terment de 2 ani cu un club de fotbal mai ... (vezi toată discuția)