avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare creante contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare creante contract

Buna ziua!! In urma cu 1 an de zile un bun prieten de-al meu sportiv a semnat un contract individual de munca pe terment de 2 ani cu un club de fotbal mai exact era inregistrata la registrul comertului fiind o firma sau brand in fine..Ideea este ca prietenului meu nu ia fost platit salariul care era mentionat in contract iar echipa a avut unele probleme financiare si a fost dezafiliata de la FRF datorita datoriilor catre fosti jucatori.Prietenul meu a avut castig de cauza in Comisia de solutionare a litigilor din cadrul LPF insa clubul fiind dezafiliat si de la LPF si FRF degeaba a mai avut castig practic FRF-u si LPF-u nu mai au nici o treaba cu acest club.Prietenul meu nu a depus memoriu ca sa devina jucator liber de contract pentru ca daca depunea spunea adio banilor pe care ii are de primit de la acest club.Ce-i de la LPF iau spus sa mearga intr-o instanta civila pentru a-si recupera banii.Cum trebuie procedat? Si mai isi poate recupera banii?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 15:58, 4 Ianuarie 2011
depune o actiune in pretentii fata de club. insa are 2 probleme - taxa de timbru este la valoare si in al doilea rind problema solvabilitatii debitorului. degeaba va cistiga in instanta daca nu va avea ce sa execute silit datorita faptului ca debitorul nu are nici venituri si nici bunuri.

as verifica starea financiara si patrimoniala a clubului inainte de a incepe o procedura judiciara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data de la care produce efecte contractul incheiat cu un jucator de fotbal: data incheierii contrcatului vs. data inregistrarii la frf Ice Hellene Ice Hellene Va supun atentiei urmatoarea speta: Un club sportiv a incheiat un contract cu un jucator de fotbal. In conformitate cu art. 15 din Regulamentul privind ... (vezi toată discuția)
Poate un avocat reprezenta interesele unui sportiv? Laurentiu_Andronic Laurentiu_Andronic Din cate stiu, interesele sportivilor se reprezinta de catre impresari acreditati, in baza contractului de impresariere, insa poate si un avocat sa faca ... (vezi toată discuția)
Legitimatie club fotbal tilvarionut tilvarionut Buna ziua! Imi cer scuze daca am postat in sectiunea gresita, insa nu stiu exact unde s-ar incadra mai bine acest subiect. Un jucator de 12 ani este ... (vezi toată discuția)