Buna . Am o problema cu cei care construiesc centura ocolitoare sa va explic : am o ferma de animale pe terenul inchiriat de la o asociatie de veterani contractul sa efectuat in anul 2001 pina in 2013inclusiv pe o suprafata de 137.35hectare ,pamintul este luat in arenda ca pasunat pentru animale urmind ca eu(chiriasul) sa platesc oamenilor griu in functie de suprafata care o au fiecare pina in acest moment platile au fost la zi .Problema este in felul urmator : in 2002 centura ocolitoare a cumparat de la oameni bucatile necesare pentru efectuarea lucrarilor pe care eu nu platesc nimic dar normal cei de la centura nu sau multumit cu ce au cumparat si au intrat abuziv si pe pamintul meu (cel dupa care platesc chirie ) stricand o suprafata foarte mare , care nu mai poate fi folosita ca si pasuna ,plus de asta tata decand cu centura a facut o cadere nervoasa si este sub tratament la psihatrie si pensionat de boala cu drept de lucru doar 4 ore (din cauza altercatiilor cu cei de la centura care neau dat drumul la canalul cu apa facut de tata ,plus ca centura nea desfacut ferma in 2 parti pentru ca traverseaza exact pe mijlocul terenului, si prin urmare trebuie sa ocolesc orasul sa ajun la animale dupa care iar trebuie sa ma intorc pe cealalta parte sa merg la cealalta jumatate si asta de 2 ori pe zi)vreau sa i dau in instanta credeti ca am vreo sansa sa sau imi stric bani degeaba umbland prin tribunale ????
Este absolut necesar sa angajati avocat. Situatia este presanta pentru Dv., aveti alte probleme de rezolvat si este nevoie de un profesionist pentru a va apara drepturile.
Vinzare teren
morosanucarmen
Eu am Titlul de Propietate eliberat in 1991pentru suprafata de 1 ha (o ruda de-a mea s-a ocupat de obtinerea acestui titlu pentru ca eu nu eram in tara). In ... (vezi toată discuția)
Cainii vagabonzi...
gigelas
Care sunt legile ce ocrotesc acesti caini vagabonzi ? Trebuie sa stam sa privim cum sfasie oameni,iar noi nu vom putea interveni ? Ce este cu atata iubire de ... (vezi toată discuția)