avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... clauza contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

clauza contract

Buna ziua,
La un contract de prestari servicii internet, pot notifica incetarea unei clauze, care prevede o singura prestatie din toate, bazindu-ma pe o clauza de denuntare unilaterala a intregului contract?
Daca prin clauza de care aminteam pot rezilia contractul in intregime, nu vad de ce nu as putea sa fac sa denunt doar una dintre prestatiile prevazute in contract.
Va rog sa ma sfatuiti.
Multumesc !=D>
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 14:17, 18 Octombrie 2010
Buna ziua !
Este diferenta intre modificare ( ceea ce doritidvs.) si denuntare ( clauza existenta) ...
Solutia legala la ceea ce doriti dvs. este modificarea contractului cu acordul ambelor parti sau rezilierea contractului si incheierea unuia nou in noile conditii .
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caluze abuzive in contracte Enescu Raluca Enescu Raluca Va rog ajutati-ma si pe mine cu un raspuns clar (indicand si articolul din lege) referitor la clauzele abuzive din contractele de servicii si nu numai. Sunt ... (vezi toată discuția)
Reziliere abonament telefonie carsteaverginica carsteaverginica buna seara. am semnat un contract pe 24 luni cu o retea de telefonie dar am ramas fara loc de munca si nu mai pot achita facturile la abonament . cum pot ... (vezi toată discuția)
Rezilliere contract prestari servicii financiare aartist aartist Am incheiat un contract cu urmatoarele clauze: "Prezentul Contract se incheie pe o perioada de 1 an. Contractul va fi prelungit in mod automat, la expirarea ... (vezi toată discuția)