avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Achizitie directa
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Achizitie directa

Pentru achizitie directa imi trebuie 3 oferte in mod obligatoriu (unde scrie in lege acest lucru)? Acestea trebuie neaparat inregistrate (unde scrie in lege acest lucru)?
Cel mai recent răspuns: say , utilizator 08:09, 21 Ianuarie 2011
Din cauza diferitelor institutii care au "competenta" in verificarea achizitiilor publice s-a creat o intreaga nebunie pe tema cumpararilor directe. Ba ca este nevoie de 3 oferte, ba ca nu...Ori ca ofertantul trebuie sa prezinte certificate cum ca nu are datorii la stat etc. Pana la urma tot ce putem face este sa ne acoperim de teancuri de hartii, utile sau mai putin utile...si sa multumim pe toata lumea. Insa, dintre toate institutiile competatente e capabila vre-una sa ne dea un raspuns concret?Sa speram ca se va face in curand un protocol intre toate aceste institutii, gen UCEVAP, ANREMAP, CURTE DE CONTURI ETC.
CORECT!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare directa - nota justificativa ContSters15910 ContSters15910 Autoritatea contractanta are obligatia de a elabora o nota justificativa pentru alegerea achizitiei directe, respectiv în cazul unei cumpărări directe este ... (vezi toată discuția)
Achizitia directa rambela rambela Ce trebuie sa contina dosarul achizitiei directe in afara de nota justificativa? (vezi toată discuția)
Achizitii directe pe proiect posdru carmenbucur carmenbucur O insitutie publica, partener intr-un proiect POSDRU trebuie sa faca achizitii de produse si servicii ale caror valori sunt sub pragul de 30 000 euro. Conform ... (vezi toată discuția)