avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Grupa I de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Grupa I de munca

Buna ziua, cu respect va rog sa ma ajutati in formularea unei actiuni in instanta cu privire la recupererea grupei speciale de munca (fosta grupa I inainte de anul 2001).
Sunt liderul unui Sindicat nou infiintat in cadrul Ministerului Tranporturilor mai exact la C.N.C.F.R.S.A. si conform legii 54 "Legea Sindicatelor" cu acordul membrilor de sindicat , Sindicatul poate formula actiune in numele acestora privind interesele si litigiile lor. Pana in anul 2001 cei care concura la Siguranta Circulatiei si nu numai, am beneficiat de grupa 1 de munca, dupa care ni s-au mentinut aceleasi conditii de munca , dar ne-au fost retrase grupa 1 ( Grula Speciala din anul 2001). Conform ord 50/1990 si legii 19/2000 putem redobandi grupa ce ni se cuvine , mai ales ca exista precedent in acest caz ( Colegi de-ai nostrii au actionat Societatea in Judecata acestia lucrand in aceeasi companie la I.F.T.E. si reusiind acest lucru fiindu-le recunoscute drepturile si acordate prin Hotarare Irevocabila si Definitiva) . Fata de cele expuse mai sus va rog sa ma ajutati in formularea actiunii si sa-mi dati mai multe detalii privind demersurile procesului. Va multumesc anticipat pentru colaborare Cu stima si respect Tiberiu Pasarica

Alte discuții în legătură

Protectie lider grupa sindicala arhontele arhontele Sindicat simplu fara personalitate juridica si reprezentativitate ,dar cu 50 de membri ....Daca acesta este afliat la un sindicat cu personalitate juridica ... (vezi toată discuția)
Calculare vechime alexbv11 alexbv11 Buna Ziua! Daca am o vechime de 23 de ani intr-o fosta intreprindere care producea armament, iar dupa 23 de ani vechime mi s-a eliberat o adeverinta in anul ... (vezi toată discuția)
Grupa a ii a soferi ada-2000 ada-2000 Buna ziua. va rog sa ma ajutati in urm probl:am nevoie de datele referitoare la legislatia privind acordarea grupei a II a pt soferi(din ce an pana in ce an ... (vezi toată discuția)