Buna ziua, cu respect va rog sa ma ajutati in formularea unei actiuni in instanta cu privire la recupererea grupei speciale de munca (fosta grupa I inainte de anul 2001).
Sunt liderul unui Sindicat nou infiintat in cadrul Ministerului Tranporturilor mai exact la C.N.C.F.R.S.A. si conform legii 54 "Legea Sindicatelor" cu acordul membrilor de sindicat , Sindicatul poate formula actiune in numele acestora privind interesele si litigiile lor. Pana in anul 2001 cei care concura la Siguranta Circulatiei si nu numai, am beneficiat de grupa 1 de munca, dupa care ni s-au mentinut aceleasi conditii de munca , dar ne-au fost retrase grupa 1 ( Grula Speciala din anul 2001). Conform ord 50/1990 si legii 19/2000 putem redobandi grupa ce ni se cuvine , mai ales ca exista precedent in acest caz ( Colegi de-ai nostrii au actionat Societatea in Judecata acestia lucrand in aceeasi companie la I.F.T.E. si reusiind acest lucru fiindu-le recunoscute drepturile si acordate prin Hotarare Irevocabila si Definitiva) . Fata de cele expuse mai sus va rog sa ma ajutati in formularea actiunii si sa-mi dati mai multe detalii privind demersurile procesului. Va multumesc anticipat pentru colaborare Cu stima si respect Tiberiu Pasarica
Calculare vechime
alexbv11
Buna Ziua!
Daca am o vechime de 23 de ani intr-o fosta intreprindere care producea armament, iar dupa 23 de ani vechime mi s-a eliberat o adeverinta in anul ... (vezi toată discuția)
Grupa a ii a soferi
ada-2000
Buna ziua. va rog sa ma ajutati in urm probl:am nevoie de datele referitoare la legislatia privind acordarea grupei a II a pt soferi(din ce an pana in ce an ... (vezi toată discuția)