avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Infiintare post manager dupa reorganizare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Infiintare post manager dupa reorganizare

După restructurarea din august am desfiinţat posturile vacante din instituţie.
Acum, trebuie să angajăm un manager public, absolvent al Proiectului Tinerilor Profesionisti (YPS).Cum trebuie sa procedam?
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 01:17, 19 Octombrie 2010
daca l-ati avut in organigrama, si l-ati desfiintat, vacant fiind, atunci, refaceti organigrama ( reduceti un post din alta parte, daca aveti justificare, astfel incat sa va iasa numarul de personal). daca ati avut angajat pe post...atunci, asteptati un an, si-l reinfiintati.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventie pentru absolvent 2012 monahelenus monahelenus Iata ce nelamuriri am: Ce inseamna post vacant, daca angajatorul hotaraste ca societatea lui are nevoie de un manager de resurse umane poate infiinta acest ... (vezi toată discuția)
Desfiinþarea posturilor publice vacante ºi a celor ocupate szabozsolt1 szabozsolt1 Va rog sa ma ajutati un raspuns, nici cei de la ANFP si nici Agentia Nationala... nu a putut sa imi ofere un raspuns clar. Guvernul a anuntat adoptarea ... (vezi toată discuția)
Preavizul pentru restructurarea postului poate fi revocat? Gina129 Gina129 lucrez in domeniul resurselor umane in cadrul unei institutii publice si ma confrunt cu urmatoarea situatie inedita: In luna august , in urma restructurarilor ... (vezi toată discuția)