avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2269 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită neintelegere termeni
Discuție deschisă în Executare silită

neintelegere termeni

Ce insemna - lipsă procedură cu părţile. Se menţin dispoziţiile încheierii anterioare; cu toate ca eu am trimis un inscris ca judecata sa se faca in lipsa mea.
Cel mai recent răspuns: alex_gav , utilizator 17:39, 18 Octombrie 2010
inseamna ca instanta a dispus amanarea cauzei intrucat nu s-a indeplinit citarea conform codului de procedura civila.faptul ca ati depus cerere de judecare a cauzei in lipsa nu are legatura cu obligativitatea instantei de indeplini procedura de citare cu partile din dosar.
nu ati fost citat corect si legal d. p. de v. procedural; procesul se va judeca in lipsa d-voastra, dar numai atunci cand " procedura este completa ", adica toate partile vor avea cunostinta de termen.
avocat Cristina Popescu
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura in instanta proces penal Nina1 Nina1 Pentru un proces cu cate zile inainte de termenul de judecata se trimite citatie pentru prezentare in instanta? Cu stima (vezi toată discuția)
Lipsa de procedura dorinv dorinv 1.Explicati-mi si mie va rog ce inseamna lipsa de procedura si cand e cazul sa o invoci? 2. O societate comercial e obligata sa compara in fata instantei in ... (vezi toată discuția)
Divort neprezentare la proces claudiu-iulian claudiu-iulian daca nu semnez citatia de divort venita in mod repetat la interval de 3 luni si nu ma prezint ca parat,ce se poate intampla? mentionez ca nu avem bunuri comune ... (vezi toată discuția)