avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit se mai poate face ceva?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

se mai poate face ceva?

Buna seara,

am depus la dec 2009 decl 101, in februarie am primit o fact aferenta anului 2009, si am recalculat impozitul aferent lui 2009, dar nu am depus declaratia la administratie din diverse probleme....
La martie si iunei 2010 am calculat impozitul tinand cont de rectificativa nedepusa.

Daca acum , depun rectificativa, ce se intampla cu impozitul calculat la martie si iunie??Impozitul la martie , iunie a fost platit.

#-o
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 19:39, 18 Octombrie 2010
Platiti diferenta de impozit cu penalitatile aferente. Nu asteptati sa vina controlul sa vi le recalculeze.
Mai bine mai tarziu... Totusi greu de inteles rationamentul Dvs la momentele depunerii declaratiilor din primele doua trimestre. Ord.3055 va permite sa nu rectificati anul precedent, dar sa nu cuprindeti influenta in trim 1 cand ati avut factura :">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 710 pentru corectarea impozitului pe profit 2012 ion g ion g Ma puteti ajuta va rog? Vreau sa depun o rectificativa ptr.imp.profit dec.2012 si am urmatoarea problema:nu pot modifica termenul scadent care apare cand ... (vezi toată discuția)
Impozit profit dec 2009 COCA2302 COCA2302 Buna ziua am urmatoarea situatie: trim 1-profit- 11749 declarat si platit trim 2-profit-15371 declarat si platit trim 3-profit-9290 declarat si platit trim ... (vezi toată discuția)
Declaratia 101 cu probleme mihadoro07 mihadoro07 Buna seara, am si eu o problema. In anul 2010 primele 3 trimestre am depus decl 100 cu imp forfetar. In ultimul trimestru nu am mai depus decl. 100. Acum cand ... (vezi toată discuția)