am depus la dec 2009 decl 101, in februarie am primit o fact aferenta anului 2009, si am recalculat impozitul aferent lui 2009, dar nu am depus declaratia la administratie din diverse probleme....
La martie si iunei 2010 am calculat impozitul tinand cont de rectificativa nedepusa.
Daca acum , depun rectificativa, ce se intampla cu impozitul calculat la martie si iunie??Impozitul la martie , iunie a fost platit.
Platiti diferenta de impozit cu penalitatile aferente. Nu asteptati sa vina controlul sa vi le recalculeze.
Mai bine mai tarziu... Totusi greu de inteles rationamentul Dvs la momentele depunerii declaratiilor din primele doua trimestre. Ord.3055 va permite sa nu rectificati anul precedent, dar sa nu cuprindeti influenta in trim 1 cand ati avut factura :">
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.