avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Hartuire?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Hartuire?

In nenumarate randuri am fost reclamata la administratorul asociatiei ca imi inund vecina.Reclama ca are apa langa wc pe pardoseala. Tot de atatea ori administratorul asociatiei a trimis un instalator care a constatat ca defectiunea este de la ea si anume un racord facut rau. Cu toate ca defectiunea este la ea, mai nou vecina trimite diferite persoane la usa mea care sau izbit in usa, m-a insulta, m-a amenintat ca imi taie gatul,chiar m-a bruscat in incercarea de a ma scoate din casa si sa ma duc la ea sa vad cum o inund.Am chemat politia, am scos certificat medico-legal pentru ca am ramas cu echimoze pe mana, am solicitat inca o data o verificare a instalatiei sanitare.
Trebuie sa mai mentionez ca suntem vecine de peste 35 ani, iar inundatii au fost de doua ori in toti acesti ani (ultimul in 1999), mi-au fost solicitate niste sume exorbitante.Raspunsul meu a fost ca vreau sa vad un deviz, si ca banii se vor da numai in prezenta unui notar. Nu am mai primit nici un raspuns.
INTREBARE:
Este caz penal ceea ce a facut vecina mea?
Avea ea voie sa vina trimita persoane care sa ma insulte si sa ma loveasca, atata timp cat defectiunea este la ea?
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 23:48, 18 Octombrie 2010
Nu sunt avocat,dar sunt sigura ca nu avea nimeni voie sa va loveasca chiar daca defectiunea ar fi fost la dvs.De ce nu a-ti facut plangere penala la sectia de politie in raza careia locuiti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuarea unei persoane care locuieste intr-o uscatorie Simona26 Simona26 Buna ziua. Am nevoie de un sfat in legatura cu urmatoarea problema: de vreo 7 ani, in blocul in care locuiesc, in una dintre uscatoriile/camarile aflate pe ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un membru al unei asociatii de proprietari ContSters99595 ContSters99595 Sunt proprietara unui apartament situat la etajul1intr-un bloc din Poiana Brasov, pe care il folosesc numai pentru recreere. Din anul 2008 am baia inundata ... (vezi toată discuția)
Caz de inundație vecini: cum se procedează când nu toți proprietarii de deasupra celui afectat permit să se verifice locul defecțiunii? Salcau loredana Salcau loredana Pe cine sa chemi în judecata in cazul unei inundații cu pereți stricați, uzi , tencuiala picata, si mobila umflată . Asociația a emis proces verbal de ... (vezi toată discuția)