avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... sunt cam nestiutoare!?!Cum comunic cu cei care sunt ...
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

sunt cam nestiutoare!?!Cum comunic cu cei care sunt online pe forum

chiar nu stiu.nu sunt pasionata de pc!acum sunt disperata sicaut toate variantele dar nu stiu sa vb cu pesoanele online di forum.astept indicatii!multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:45, 18 Octombrie 2010
Utilizati fie mesageria privata fie adresa de messenger a persoanei cu care intentionati sa discutati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat de virusi pe telefon mihay_mgp mihay_mgp Buna seara am tot vorbit pe messenger cu cineva si acuma m-am certat cu acea persoana , mi-a trimis ceva mesaje de amnintare i-am trimis si eu ca o dau un ... (vezi toată discuția)
Mesaje scrise pe facebook messenger, dovada in instanta mlehelsz mlehelsz Buna ziua, Un avocat ne-a recomandat sa adunam dovezi, care sa dovedeasca complicitatea unei alte persoane la un caz in care numai o persoana apare ca ... (vezi toată discuția)
cum pot contacta administratorii de pe site ? krystal50 krystal50 am de sters doua mesaje expuse de mine. Deoarece problemele se afla deja pe rol, avocatii mi-au cerut sa le sterg . Am tot incercat, pana la urma am ... (vezi toată discuția)