avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mesaje scrise pe Facebook Messenger, dovada in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Mesaje scrise pe Facebook Messenger, dovada in instanta

Buna ziua,

Un avocat ne-a recomandat sa adunam dovezi, care sa dovedeasca complicitatea unei alte persoane la un caz in care numai o persoana apare ca parat, desi amandoi erau implicati. Prima problema este faptul ca, acest caz s-a intamplat in 2014, iar firma respectiva a deschis un caz numai acum, iar mesajele de pe telefon al paratului nu mai exista, numai discutia dintre cei doi pe aplicatia de Facebook Messenger.

Imi puteti confirma va rog daca aceea discutie s-ar putea folosi in instanta?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: mlehelsz , utilizator 19:08, 19 Iunie 2016
pot fi- art 265 si 282 si urm cpc
Multumesc foarte frumos pentru acest raspuns.
Doar daca sunt pertinente si utile solutionarii cauzei.

Va putea exista si o discuție în legătură cu legalitatea obținerii acelei inregistrari avand in vedere ca e o discuție prin mesageria privată si nu postare in spațiul public al Facebook.
Cred ca am inteles, si mi-se pare logic si raspunsul dumneavoastra doamna avocat.

Va multumesc frumos pentru raspuns.
Ultima modificare: Duminică, 19 Iunie 2016
mlehelsz, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu ești decăzut din drepturi daca nu ai depus intimpinarea pina la primul termen de judecată? mimi56_manolescu mimi56_manolescu Este legal ca instanța sa aprobe un alt termen daca la primul termen nu ai depus intimpinare?paratul a avut timp din 16 Iunie cind am depus eu acțiunea in ... (vezi toată discuția)
Partaj !!! Lylyca Lylyca Buna ziua In cazul partajului se solicita obiectiuni din partea ambilor. Daca obiectivele celor doua parti sunt diferite cum se stabilesc obiectivele ce se ... (vezi toată discuția)
Sms-uri si mailuri admise ca proba la divort? sorina_g sorina_g Buna ziua, Ma numesc S.G. si sunt o “fericita” doamna, traducator PFA – deci stiu intr-o masura relativ de nivel mediu cam ce si cum implica ... (vezi toată discuția)