Daca am 0.50 alcool in aerul respirat , cat inseamna alcool pur in sânge? Si ce se intampla daca am facut un accident defapt am intrat intr-un sant cu masina nu am ranit pe nimeni nu m-am opus mi-am recunoscut fapta !!! Am 18 ani si ma gandesc ca inchisoare la 18 ani ... nu e tocmai ce-mi doream !!
Va multumesc anticipat !!!
In situatia dvs,vi se va intocmi dosar penal pentru conducerea unui autotuirism avand o imbibatie alcoolica mai mare de 8,80 g/l alcool pur in sange,pedeapsa fiind cu inchisoarea intre un an si cinci ani.
Daca nu mai aveti antecedente penale si veti recunoaste fapta in faza de urmarire penala,cat si in instanta,avand in vedere si alte posibile circumstante personale,vi se va aplica o pedeapsa minima cu suspendarea executarii,copnf.art.81 c.pen.
Dupa 1 an de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare,intrucat permisul de conducere va va fi anulat,aveti posibilitatea sa formulati cerere pentru un nou examen in vederea obtinerii acestuia.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Alcoolemie
alin111
Daca am in aerul respirabil 0.42 si in sange imi vine pana in 1 sunt sanse sa mi anuleze permisu?? ,deoarece am inteles de la cineva ca daca am pana in 1 ma ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan
darac
am fost depistat in trafic in influenta alcolului. pe alcoltest am avut0.50. am fost dus la spital pentru recoltarea probelor de sange, unde mi sau luat doua ... (vezi toată discuția)