avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere magistratura noiembrie 2010

as dori sa-mi spuna cineva care a luat examenul in magistratura, pe ce materii ar trebui sa ma axez mai mult pentru invatat?
Cel mai recent răspuns: melinte ion , utilizator 22:11, 20 Octombrie 2010
Buna ziua !
Desi nu am sustinut un astfel de examen, avand cateva rude si prieteni magistrati( unii tineri), va pot spune ca trebuie sa va axati pe toate.
Cu stima !
va multumesc foarte mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire plan profesional Avocat Sebastian Murariu Avocat Sebastian Murariu Buna ziua ! Numele meu este Andrei si am 17 ani. In momentul de fata sunt in clasa a XI a la. profil Stiinte Sociale. Stiu ca nu prea am ce cauta pe aici ... (vezi toată discuția)
Ajutor-carierã Sacred Sacred Bună ziua! Pentru început mă voi prezenta:Sunt un băiat de 14 ani din Galaţi-ştiu că e prematur să vorbesc despre asta acum deoarece de abia am intrat ... (vezi toată discuția)
Se amânã startul mult aºteptat.................... Camy 01 Camy 01 C.S.M înca nu a luat o decizie privind regulamentul de admitere la INM dar vorba vine " ce întârzie nu înseamnă că nu vine...." exista o şedinţa pe ... (vezi toată discuția)