avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxa timbru anulare contract v-c
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxa timbru anulare contract v-c

Care este valoarea taxei de timbru pentru anularea unui contract de v-c al unui imobil in cuantum de 60 000 lei. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: leu dragos , utilizator 15:01, 19 Octombrie 2010
Buna ziua !
In conformitate cu prevederile Legii 146/ 1997, actualizata, art.2, alin.(1), lit. f), in cazul prezentat de dumneavoastra, valoarea este de 2.611 lei + 2% pentru ce depaseste 50.000 lei, adica 2.611lei +200 lei.
Cu stima !
Va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru bogdan77m bogdan77m Vreau sa fac o cerere de chemare in judecata impotriva vanzatorului pentru vicii ascunse. Valoarea imobiliului, adica pretul pe care l-am achitat a fost de ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara tinaa tinaa buna ziua. va rog sa imi spuneti cat este taxa de timbru pentru o accesiune imobiliara. se plateste inainte sau dupa ce se face evaluarea ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa mai platesc o alta suma? dmdc dmdc Am facut o cerere de chemare in judecata pentru rezolutiunea unui contract de vanzare -cumparare a unui imobil.Am primit o citatie unde sunt anuntata ... (vezi toată discuția)