avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE SILITA
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE SILITA

Buna dimineata,inca nu am fost instiintata cu executarea dar stiu ca asta urmeaza stiti cumva ce as putea face pana atunci?Va multumesc ca ati dat atentie problemelor mele.
Cel mai recent răspuns: Consilier juridic Dana Maxim , Mediator 09:35, 19 Octombrie 2010
In momentul in care primti somatia de la executor , aveti posibilitea de a depune la instanta contestatie la executare, bineinteles daca aveti si motive. Deasemenea, cereti si suspendarea executarii pana la solutionarea cauzei. O sa vi se puna in vedere sa platiti o cautiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare executare silita calytul calytul am primit somatie, incheierea executorului, instiintare pentru executare silita a titlului executoriu reprezentat de contract de credit, adresa de infiintare ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare - urgent! miha13 miha13 Buna ziua! Pot formula contestatie la executare daca hotararea instantei de fond in litigii de munca, care este executorie de drept, a fost incuviintata ... (vezi toată discuția)
Somatie CORINA CONSTANTIN CORINA CONSTANTIN O rugaminte:am primit somatia de plata,trebuie sa platesc in 1 zi, daca nu platesc si fac contestatie la executare, se suspenda executarea sau se poate trece ... (vezi toată discuția)