avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare bancara
Discuție deschisă în Executare silită

executare bancara

am obtinut un credit la o banca si datorita scaderii euribor ei mi-au marit dobanda abuziv si nu am vrut sa le mai platesc in aceste conditii. A avut loc executarea si la licitatie a participat si un angajat al bancii care a si castigat licitatia.
Ce trabuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:00, 19 Octombrie 2010
In situatia in care aveti certitudinea castigarii licitatiei de catre un angajat al bancii,
aveti dreptul sa formulati contestatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpusi bancari la executare LISEANU NICOLAE LISEANU NICOLAE Ma numesc Liseanu Nicolae , purtator CI seria TR nr xxxxxx, domiciliat in Com Nasturelu Jud Teleorman si am beneficiat de un credit bancar de la o banca. Cu ... (vezi toată discuția)
Dobanzile abuzive pot fi invocate intr-o contestatie a executarii silite bancare? husseincudop husseincudop Am incheiat un contract de credit ipotecar in 2007 cu dobanda fixa. Dupa cateva luni mi s-a marit dobanda la 1,5% lunar banca scuzandu-se ca a avut pierderi pe ... (vezi toată discuția)
Modificare unilaterela grafic rambursare banca stelian1970 stelian1970 Detin in derulare un credit cu o banca inceput in 2008. La mom respectiv am avut o anexa cu grafic de rambursare. In cuprinsul contractului de credit se face ... (vezi toată discuția)