avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONTROL ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONTROL ITM

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti cate conrtoale poate face ITM pe an?
Daca au facut un control acum 8 luni, au venit acum in control a doua oara, ne-au spus ca masurile impuse la controlul trecut nu au fost remediate, dar in procesul verbal actual nu s-a facut nici o referire la acest aspect, insa ni s-a spus ca oricine poate reverifica acel proces verbal cu masurile respective. Este posibil?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:51, 19 Octombrie 2010
Da, se pot face mai multe controale de catre ITM intr-un an de zile ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

,,hartuita,, de itm marinela dumitrele marinela dumitrele buna seara...in 8 zile am avut 3 controale de la itm , 2 dintre ele la acelasi punct de lucru, la 3 zile diferenta intre ele...rezultatul acestor controale au ... (vezi toată discuția)
Termen legal de remediere a problemelor unei firma dupa amenda morty morty Buna ziua, Am facut o sesizare la itm legat de trusele sanitare expirate din cadrul unei firme, sesizare care-a confirmat si la care s-a aplicat amenda. ... (vezi toată discuția)
Anulare proces verbal pentru masurile impuse? nitmar nitmar Pe scurt: restante salariale de la firma X si restante salariale de la firma y-unde am lucrat ulterior, apartinand aceluiasi individ.ITM sesizata, face control ... (vezi toată discuția)