avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 172 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical

mama mea are in acest moment 70 de zile de concediul medical.bani de spaga pentru pensionare de boala nu are ,are probleme cu inima,tensiunea si diabet,si la serviciu o functie cu atributiuni greu de indeplinit,ex bucatareasa,splatoreasa,femeie de serviciu,munca in gradina,ce are de facut mama mea in aceasta sitoatie?mentionez k are 28 de ani lucrati,si angajatorul nu vrea sa-i schimbe functia,CE SA FACA MAMA MEA IN ACEASTA SITOATIE COMPLICATA?

Alte discuții în legătură

Mama mea poate beneficia de pensie minima avand 65 ani si aproape 9 ani lucrati Felicia74 Felicia74 A primit raspuns de la casa de pensii in ianuarie 2018 ca are nevoie de 13.si 5 luni vechime ea are numai 9 ani lucrati,acum lucreaza ca femeie de servici ca ... (vezi toată discuția)
Pensionare caz de boala grad 3 cu drept de munca 4 ore zi cainebogdan cainebogdan Femeie nascuta in 1953 aproximativ 27-28 ani cotizatie la stat (inclus si cei 4 ani de facultate) va fi pensionata pe caz de boala grad 3 cu drept de munca 4 ... (vezi toată discuția)
Calitatea patroanei batjocura E_niko70 E_niko70 Buna seara! Am lucrat la o firma care este pe pragul falimentului ca vanzatoare( intrun mini ABC).Pe data de 01.02.2012.au inchis ... (vezi toată discuția)