avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... violenta domestica
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

violenta domestica

buna ziua, vroiam sa stiu daca o femeie maritata cu un barbat si in a caror familie exista un copil de un an si doua luni vrea sa depuna actele de divort, dar pt ca sotul este o fire violenta are o foarte mare teama, daca pleaca de acasa cu copilul si se muta in alta parte pana se termina divortul poate fi o piedica la proces sau o problema? multumesc
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 11:25, 19 Octombrie 2010
Atata vreme cat nimeni nu poate fi obligat sa suporte violenta fizica si psihica exercitata de celalat sot , puteti pleca din domiciliul conjugal cu minorul.
Ce va ramane ulterior plecarii, este sa probati in fata instantei motivele actiunii de divort si implicit necesitatea de a pleca din domiciul conjugal cu minorul.;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț și custodie copil Szabo edith Szabo edith As dori sa mă informați Cum ar trebui sa procedez pentru a divorța și a obține custodia copilului de un barbat care are grave probleme cu alcoolul. ... (vezi toată discuția)
Ce pot face? machita machita Dupa 14 ani de casnicie,dupa multeeeee certuri,batai si alte cele,nu mai pot trai alaturi de \"sotul\"meu.Pot pleca de la el,de acasa,cu copilul pana sa bag ... (vezi toată discuția)
Cum sa ma protejez LUNCA CRISTINA EXPERT CONTABIL LUNCA CRISTINA EXPERT CONTABIL Sunt casatorita, am un copil de 4 ani si vreau sa divortez. Am unde locui, financiar stau bine......sotul este un om violent si imi este frica pt copil si pt ... (vezi toată discuția)