avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

faliment

daca am o un credit la o banca pe societate si aceasta este in insolventa- faliment, pot sa fac un angajament cu banca,ca persoana fizica, sa platesc lunar o anumita suma sau sa depun la banca lunar aceea suma,mi se scade din datorie?
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 10:30, 20 Octombrie 2010
Daca societatea a contractat acel credit , iar dumneavoastra ca persoana fizica nu aveti nici un fel de legatura (ma refer aici daca ati garantat cu un bun propriu), iar intrarea in insolventa a societatii nu este din culpa dumneavoastra , lasati lucrurile asa, daca insa sunteti garant impreuna cu societatea in acest credit ar trebui sa luati legatura cu banca. Teoretic atata timp cat ratele vor fi achitate , banca nu are motive sa treaca la executare silita.
Buna seara .
Dar cu ce v-ar avantaja plata ca pf si nu ca firma ?
Marius Bote .
daca societatea este in fliment, numai lichidatorul poate face plati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea insolventei de catre mfp ContSters94259 ContSters94259 Societatea mea are datorii de 220 mil vechi la stat.Finantele au spus ca nu pot trece eu firma in insolventa deoarece am depasit ceva plafon...dar finantele ... (vezi toată discuția)
Inchidere societate cu datorii ana28b ana28b Va rog mult sa ma ajutati cu catvea sfaturi daca se poate. Am o societate cu activitatea suspendata. Societatea are un credit un banca, o restanta de 200 de ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac? ioniver ioniver In anul 2008 am preluat o firma in care sunt administrator, iar sotul meu este asociat. Din august 2008 firma nu a mai avut activitate,dar are un credit ... (vezi toată discuția)