avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere

Matusa mea a dat casa cu contract de vanzare -cumparare cu clauza de intretinere unei fiice din cei 8 copii, acum 7 ani.Intre timp fiica a renovat casa, iar momentan ea se afla in Iatlia si mama s-a imbolnavit. I-a trimis bani pt doctori si nu poate veni acasa acuma. Mama ei doreste sa strice actele facute.
Intrebarea mea este: se poate strica contractul de vanzare- cumparare cu clauza de intretinere fara prezenta fiicei?
Poate sa o dea in judecata pentru rezolutiunea contractului de vinzare cumparare cu clauza intretinerii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de intretinere ioangeorgeb ioangeorgeb In ce conditii poate o persoana care nu este parte a unui contract de vanzare-cumparare cu sarcina intretinerii sa ceara rezilierea acestui contract, in ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare imobil rest din pret reprezinta intretinere corinabaluta corinabaluta Buna seara! Am si eu o nelamurire legata de o problema strict de drept. Speta: Vanzatoarea X vinde (prin contract de vanzare cumparare autentificat la ... (vezi toată discuția)
Act de vinzare-cumparare ContSters96930 ContSters96930 Doresc sa stiu daca verisoarei mele ii poate strica actul de vinzare-cumparare cu clauza de intretinere ,soacra impreuna cu sotul verisoarei,socrul a ... (vezi toată discuția)