avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mi-a venit de la procuror ordonanta cu solutionarea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mi-a venit de la procuror ordonanta cu solutionarea cazului

Buna,am fost prins in 20 mai cu numere rosii expirate,dosarul mi-a fost trimis la parchet si de atunci pana in data de 5 luna aceasta am asteptat.In 5 mi-a venit ordonanta sau ma rog cum ii spune,in care scria ca deoarece n-am fost pericol public,n-am avut antecedente etc,am fost scos de sub urmarire penala si trebuie sa platesc o amenda administrativa in valoare de 600 ron,+ cheltuieli de judecata 10 ron in termen de 15 zile.In data de 15 am fost la trezorerie si am achitat totul,apoi l-am intrebat pe seful de post ce e de facut,acesta mi-a spus ca trebuie sa ii dau chitantele sa le puna la dosar(dar ma tot amana de pe o zi pe alta) si ca trebuie sa astept 18 zile,astea calculate dupa data de 5,ziua cand am primit ordonanta.Apoi dupa cele 18 zile va trebui sa fac o cerere pentru permis si il voi primi fara nici un fel de reexaminare sau altceva.Lamuriti-ma va rog si spuneti-mi ce trebuie sa fac,si daca pot pe cont propriu,pentru ca seful de post am impresia c vrea sa traga de timp.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:26, 19 Octombrie 2010
In baza rezolutiei dispusa de catre procuror,va revine obligatia sa achitati c/v sumelor mentionate,iar documentele justificative sa le predati pentru depunerea la dosar
Ulterior,dupa decaderea termenului comunicat,urmeaza sa va ridicati permisul de conducere
Pentru siguranta,xeroxati documentele prin care dovediti plata sumelor impuse

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost prins cu permisul suspendat dannyel87 dannyel87 Pe 19 ianuarie am fost oprit de un echipaj de politie deaorece depasisem limita de viteza, le-am dat actele si in momentul in care m-au verificat mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
Reexaminare dupa suspendarea permisului ionel purcaru ionel purcaru Buna ziua, mi-a fost suspendat permisul pentru o perioada de 90 zile pentru consum de alcol - 0.12 in aerul expirat, cu posibilitatea recuperarii dupa 30 zile ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere michirec michirec Am atacat in instanta PV de contraventie prin care aveam permisul suspendat pentru 1 luna; am pierdut si Instanta mi-a acordat 30 de zile pentru Apel. ... (vezi toată discuția)