Buna,am fost prins in 20 mai cu numere rosii expirate,dosarul mi-a fost trimis la parchet si de atunci pana in data de 5 luna aceasta am asteptat.In 5 mi-a venit ordonanta sau ma rog cum ii spune,in care scria ca deoarece n-am fost pericol public,n-am avut antecedente etc,am fost scos de sub urmarire penala si trebuie sa platesc o amenda administrativa in valoare de 600 ron,+ cheltuieli de judecata 10 ron in termen de 15 zile.In data de 15 am fost la trezorerie si am achitat totul,apoi l-am intrebat pe seful de post ce e de facut,acesta mi-a spus ca trebuie sa ii dau chitantele sa le puna la dosar(dar ma tot amana de pe o zi pe alta) si ca trebuie sa astept 18 zile,astea calculate dupa data de 5,ziua cand am primit ordonanta.Apoi dupa cele 18 zile va trebui sa fac o cerere pentru permis si il voi primi fara nici un fel de reexaminare sau altceva.Lamuriti-ma va rog si spuneti-mi ce trebuie sa fac,si daca pot pe cont propriu,pentru ca seful de post am impresia c vrea sa traga de timp.
In baza rezolutiei dispusa de catre procuror,va revine obligatia sa achitati c/v sumelor mentionate,iar documentele justificative sa le predati pentru depunerea la dosar
Ulterior,dupa decaderea termenului comunicat,urmeaza sa va ridicati permisul de conducere
Pentru siguranta,xeroxati documentele prin care dovediti plata sumelor impuse