avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii calcul concedii medicale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

calcul concedii medicale

Buna ziua,
Va rog daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns.
Cum se calculeaza indemnizatia pentru concediu medical in urmatoarea situatie:
In anul 2010, angajatul a lucrat din ianuarie pana in iunie-inclusiv, normal .Luna iulie a fost toata luna in concediu medical. In luna august a fost in concediu medical in perioada 01-15 august ( in continuare) , in concediu de odihna in 16-17 august si din nou in concediu medical in perioada 18-31 august. In luna septembrie este din nou in concediu medical toata luna( in continuare). Cum trebuie sa calculez concediul medical pentru perioada 18-31 august si cel din septembrie?
Multumesc anticipat pentru ajutor.
Angela
Cel mai recent răspuns: ursuletroz , utilizator 15:52, 19 Octombrie 2010
Il calculati ca pe un concediu initial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venitul corect pt concediu medical roxana1 roxana1 am si eu o rugaminte daca ma moate ajuta cineva sa imi calculeze exact cat ar trebui sa iau pe luna septembrie in care am fost in medical toata luna cu codul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu rm AndreeaRebegea AndreeaRebegea Buna ziua In noiembrie 2017 am ramas insarcinata. In decembrie 2017 ziua 11 am intrat in concediu medical cod 01- 745 . Am continuat cu acelasi cod pana la ... (vezi toată discuția)
Zile de concediu de odihna minunata minunata lucrez in invatamant. in anul scolar 2015 - 2016 am lucrat dupa cum urmeaza: luna septembrie integral, de la 1 octombrie si pana la 31 ianuarie am fost in ... (vezi toată discuția)