avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general plata eronata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

plata eronata

Buna ziua,
am facut o plata catre un angajat insa explicatia scrisa in ordinul de plata este gresita. Cum fac rectificarea?
Cel mai recent răspuns: m.monik , utilizator 21:42, 19 Octombrie 2010
Ce anume reprezenta plata?
a fost un transfer prin internet banking care reprezenta de fapt "avans spre decontare" insa explicatia ramasa a fost una implicita folosita la ultimul transfer catre acelasi angajat, respectiv "drept autor conform ctr. ..."
In ce fel de cont a-ti virat banii,cont pesonal sau al fiemi?
Daca nu a ridicat banii poate sa faca retur cu mentiunea sume necuvenite si sa faceti plata din nou.
O varianta, ar fi ca angajatul sa va faca retur la bani ca si suma necuvenita, dupa care faceti din nou plata catre el corect.

Am postat odata cu, colega de mai sus, si am gandit la fel vad.
Ultima modificare: Marți, 19 Octombrie 2010
ContSters145137, utilizator
banii au fost folositi..
ma gandeam daca exista posibilitatea intocmirii unei note interne...ceva de genul asta...in care sa se faca precizarea.

Alte discuții în legătură

Virament bancar- inselaciune bilete vacanta ContSters297103 ContSters297103 e o spetza personala am fost plecat la mama in moldova..lanaga Husi;;la berezeni, vreo 7 zile consoarta s-a ocupat de vacanta noastra, doi adulti si un ... (vezi toată discuția)
Sume bani trezonerie rebela_ikariam rebela_ikariam Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti cum trebuie sa procedez in cazul in care contabila unei alte societati , gresind ordinele de plata( fara ca ... (vezi toată discuția)