avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie copil

buna ziua!
daca copilul s-a nascut in luna iulie si dosarul pt alocatie a fost depus in septembrie o sa primesc alocatia retroactiv, nu?
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 19:40, 19 Octombrie 2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizație DianaPitur DianaPitur Buna ziua,am rugamintea sa ma lamuriti si pe mine in privința indemnizatiei poate gresesc eu . 1 copil nascut in data 16 iulie 2015 al 2 copil 30 martie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru mamele studente care au nascut inainte de a se promulga legea din noiembrie m3la m3la am nascut pe 20 septembrie 2009 si sunt studenta in anul 2 de facultate,nu am lucrat nici unde si acum am depuis dosar pt indemnizatia de 600 de ron.pot sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru mamele studente care au nascut inainte de a se promulga legea din noiembrie m3la m3la am nascut pe 20 septembrie 2009 si sunt studenta in anul 2 de facultate,nu am lucrat nici unde si acum am depuis dosar pt indemnizatia de 600 de ron.pot sa ... (vezi toată discuția)