avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul indemnizație
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul indemnizație

Buna ziua,am rugamintea sa ma lamuriti si pe mine in privința indemnizatiei poate gresesc eu .
1 copil nascut in data 16 iulie 2015 al 2 copil 30 martie 2017. Cat s-au suprapus am luat minimul pe economie, pana aici totul bine. Cand am depus dosarul pt cel de al 2 copil cand a implinit 1 copil 2 ani mi sa comunicat ca o sa i au indemnizatia in septembrie. Dupa calculele mele asta ar insemna 2 luni +alocatia+alocatia primului copil de doar 84 lei. Intrebarea mea este ex: daca eu am avut indemnizația de 1673 pt ca ramane neschimbata eu cat ar fi trebuit sa i au in septembrie pt al 2 copil? Imi cer scuze pt roman sper sa fi fost inteleasa. O zi buna.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil supliment AndreeaEM AndreeaEM Buna ziua.In data de 5 noiembrie 2019 am nascut al 2 lea copil,in timp ce eram in ccc 1,copil nascut in data de 3 decembrie 2017.Astazi am primit o decizie de ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie mariana07 mariana07 Buna ziua, Am citit ca stimulentul va fi acordat pana la implinirea varstei de 3 ani a copilului, daca mama incepe cu minim 60 de zile inainte de ... (vezi toată discuția)
Intrare in ccc2 din ccc1 Ralukrk Ralukrk Bună ziua, Pe data de 29 noiembrie am nascut al doilea copil, iar pe 30 decembrie primul copil a împlinit 2 ani. Pe data de 6 decembrie am dus ... (vezi toată discuția)