avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatia pentru mamele studente care au nascut ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatia pentru mamele studente care au nascut inainte de a se promulga legea din noiembrie

am nascut pe 20 septembrie 2009 si sunt studenta in anul 2 de facultate,nu am lucrat nici unde si acum am depuis dosar pt indemnizatia de 600 de ron.pot sa primesc acesti bani si retroactiv? tatal copilului lucreaza la MIRA,indemnizatia de 85% in cazul in care face dosarul acum in ianuarie el o ia retroactiv??aceasta indemnizatie se calculeaza cu tot cu primele primite sau fara.???daca doreste intreruperea indemnizatie dupa un an,eu mai pot sa iau aceasta indemnizatie?va multumesc
Ultima modificare: Joi, 7 Ianuarie 2010
m3la, utilizator
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 19:32, 7 Ianuarie 2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia pentru mamele studente care au nascut inainte de a se promulga legea din noiembrie m3la m3la am nascut pe 20 septembrie 2009 si sunt studenta in anul 2 de facultate,nu am lucrat nici unde si acum am depuis dosar pt indemnizatia de 600 de ron.pot sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie studenti andrea_x andrea_x Buna! Sunt studenta si am inteles ca din luna iulie beneficiaza si mamicile studente de indemnizatie pentru crestere copilului.am nascut in mai 2009 si am ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatie maternala ??? Agnes22 Agnes22 Sunt studenta in anul 3 la zi la o facultate de stat.Am nascut pe 13 decembrie 2008, am lucrat doar 6 luni din care 4 am fost in medical cu risc maternal. ? AM ... (vezi toată discuția)