avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ridicare indemnizatie somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ridicare indemnizatie somaj

azi trebuia sa primesc indemn. de somaj in satu mare , dar sunt in galati si nici nu pot sa ajung la satu mare in 10 zile . Care este posibilitatea sa o ridic ? pot face imputernicire la notar pt cineva din satu mare ? Sau PAOTE POSTA DIN SATU MARE sa rtrimita banii la un oficiu postal din galati(transfer) ?

Alte discuții în legătură

Indemnizatie somaj adriana57 adriana57 Nu am luat inedmnizatia de somaj pt. luna aprilie deoarece am fost plecata din oras. In perioada respectiva nu am fost in Bucuresti;(am schimbat domiciliul de ... (vezi toată discuția)
Investire b.o. prin posta dan oancea dan oancea buna ziua exista vre-o posibilitate de a trimite bo prin posta pentru a fi investite si de a le primi tot prin posta inapoi de la judecatorie , cu toate ... (vezi toată discuția)
Plata indemnizatiei de somaj veveritzab veveritzab Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: Sunt somera din noie 2012, ridic in fiecare luna in jurul datei de 17 indemnizatia de la posta ... (vezi toată discuția)