avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori in legatura cu despagubirea proprietatii - actiuni
Discuție deschisă în Bursa de valori

in legatura cu despagubirea proprietatii - actiuni

in conditiile in care doresc instrainareaactiunilor sau depunerea acestora catre o companie care imi poate da un numerar avantajos ,se poate unde trebuie sa ma adresez si un site pt interesul personal.multumesc
Cel mai recent răspuns: cristamro , utilizator 21:40, 7 Decembrie 2010
Utilizatorul doreste sa-si vanda niste actiuni despre care nu stie nici macar valoarea, la noi in tara, nu in alte tari.
Deci vorbim despre teritoriul Romaniei.
De vandut le vinde si eu am intrebat la ce valoare le vinde si mai adaug acum, cine i le cumpara? Ca daca gaseste sa vanda si el cere 100.000 lei pe ele si se gaseste cineva care sa-i ofere acesti bani foarte bine, sa le vanda.

Eu am raspuns la situatia care se intalneste cel mai des, de departe cel mai frecvent, si anume la situatia in care cineva a fost inzestrat de statul roman cu un certificat de actionar la nu-stiu-ce-societate-comerciala sau SIF in cadrul Programului de Privatizare in Masa, vestitul PPM - dupa cum a optat fiecare - si se trezeste dupa 20 de ani ca are acest certificat si se intreaba ce face cu el. Iar eu am raspuns cum sa procedeze pentru ca numai in acest mod se poate vinde.
Asta e!
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Noiembrie 2010
elga50, moderator
Buna seara,
daca nu v-ati rezolvat problema pana acum sunt interesata de cumpararea actiunilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se vinde o actiune de la o societate pe actiuni? glo glo O mama are o actiune la o soc comerciala pe actiuni. Vrea sa o vanda fiicei. unde trebuie sa mearga sau cum se procedeaza? se poate prin inscris sub ... (vezi toată discuția)
Achizitionare actiuni sergiu2011 sergiu2011 Buna seara.Vreau sa va spun ca ma bate gandul sa imi cumpar actiuni insa nu prea am informatii de unde as putea sa procur.Am auzit ca exista tot felul de ... (vezi toată discuția)
Mai au certificatele de actionar la sicomed vreo valoare? andamichaels@hotmail.com andamichaels@hotmail.com Mai au certificatele de actionar la SICOMED SCOASE IN 1996 vreo valoare? Matusa mea a descoperit citeva dupa moartea sotului Ei si nu stie Daca sa le arunce ... (vezi toată discuția)