avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ce inseamna drept de uzufruct,supervicie si de ...
Discuție deschisă în Executare silită

ce inseamna drept de uzufruct,supervicie si de servitate

am primit o asemenea scrisoare de la banca ca mi se vor lua aceste drepturi daca nu achit datoria;;;;;;;si nu stiu ce inseamna:O
Cel mai recent răspuns: byanca19 , utilizator 18:31, 20 Octombrie 2010
interesant..postati scrisoarea fara denumire banca si fara persoane
in legatura cu ce? drepturile respective pot fi "luate" doar de instanta, aveti contract incheiat cu banca asupra acestor drepturi?! ce fel de contract aveti?
Sigur scria astfel?
Ma indoiesc!
Reveniti cu amanunte.
in principiu poate fi executat orice drept cu o valoare patrimoniala..
sa va spun mai exact fratele meu are o datorie la o banca si nu a mai platit de aproape un an ,este un card de cumparaturi neachitat,el a plecat din tara.Iar acum cateva zile am primit o scrisoare la recuperatori unde scrie ca i se iau toate bunurile mobile(mentionez ca el nu are nici un bun),si scrie ca daca are drepturi de uzufruct ,supervicie si servitate i se vor lua si acestea,iar eu nu stiu ce inseamna aceste lucruri.....:Oas vrea sa ma lamuriti daca stie cineva,,,,poate un avocat .Multumesc!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie executare silita oana_adriana_ghita oana_adriana_ghita Am primit de la o banca Piraeus o somatie pt executare silita pt apartament. Intrebarea este : Pot sa puna sigiliu pe un apartament girat la alta banca ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata pentru neplata rata card angelamanuela angelamanuela buna ziua ! sotul meu are un card de cumparaturi de multi ani,am reusit de cateva ori sa scoatem ches-ul de 40% dar am tot pus la loc,pe extrasul de cont in ... (vezi toată discuția)
Inselatoria bancii blondu2014 blondu2014 Buna ziua, Ma adresez dumneavoastra in cautarea celei mai bune solutii intr-o problema cu o banca cunoscuta de la noi. Un membru al familiei mele a optat ... (vezi toată discuția)