avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In ultima zi de preaviz am primit o informare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In ultima zi de preaviz am primit o informare

Buna seara!:sorry:Am si eu o problema si nu prea stiu cum sa procedez!Mi s-a adus la cunostiinta,in scris,ca incepand cu data de... compartimentul unde sunt incadrata isi retrage activitatea...In ultima zi de preaviz,am fost informata(tot in scris)de existenta unui post disponibil cu incadrarea de "lucrator comercial" in noul punct de lucru al societatii(tin sa precizez ca inainte de concediere am lucrat tot ca lucrator comercial)Relocarea va avea loc conform CCMNN Art.80 Alin.1 si 2.In aceasta situatie suntem pusi apx.11 pers.
Nici unul dintre noi nu doreste acest post.A-si dorii sa va intreb daca aceasta hotarare ne va afecta intr-un fel sau altul la obtinerea actelor necesare pentru somaj din partea firmei sau la obtinerea salariului compensator.
Tin sa mai precizez ca raspunsul ni se cere in scris ,in cel mult 3 zile.
Va multumec tare mult si astept raspunsurile si sfaturile dnv!
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 05:01, 20 Octombrie 2010
Informarea pe care ati primit-o are ca scop sa permita angajatorului ca in cazul in care dv. refuuzati in scris sa optati pentru acele locuri de munca sa poat angaja alte persoane. Nu va poate afecta la somaj deoarece la data incetarii perioadei de preaviz inceteaza si contractul de munca si trebuie sa beneficiati de masuri de protectie sociala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt drepturile angajatului in cazul in care firma se "relocheaza" ? letipop letipop firma la care lucrez eu inchide filiala din localitatea in care functioneaza acum si deschide alta la 160 km distanta. ne cere sa le comunicam personal care ... (vezi toată discuția)
Disponibilizat- ce drepturi am ? Leutz_bv Leutz_bv Buna ziua ! Eu lucrez la un depozit frigorific Kaufland de 2 ani jumatate , iar astazi am aflat ca din data de 1 Martie nu vom mai lucra din cauza ca depozitul ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu m2gica m2gica Buna ziua....Se acorda acel salariu compensatoriu conform CCM la nivel national sau NU, in cazul in care disponibilizarea a survenit nu din lipsa de ... (vezi toată discuția)