avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... drepturile pacientului in clinici private
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

drepturile pacientului in clinici private

Am ca doctor de familie un specialist de la o clinica particulara. Pe sit-ul lor nu apare ce beneficiu( analize gratuite, internare in spital pentru control anual, etc) am eu in aceasta calitate. Puteti sa-mi spuneti dumneavoastra, daca nu punctual, macar legea in care sunt stipulate aceste lucruri?Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 10:50, 20 Octombrie 2010
analize gratuite (doar cele decontate de casa) si anumite pachete de baza de care ar trebui sa intrebati.
Nu inteleg care sunt pretentiile dv. ca sa caut o legea in domeniu. Pentru ca asa zis mi se pare ca este o decizia, o angajarea pur si simplu libera. Puteti sa fie mai mult explicit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de munca MPO MPO Buna ziua, In data de 06.03.2015 am suferit un accident de munca din urma căruia m-am ales cu o fractura la nivelul genunchiului stâng. După 3 ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala hkeresztesi hkeresztesi Buna ziua! va rog sa-mi spuneti daca la revizuirea medicala anuala, este obligatoriu internarea in spital sau este de ajuns sa ma prezint cu analizele cerute ... (vezi toată discuția)
Analize medicale anuale gratuite ioanaiux ioanaiux Buna seara, as dori sa stiu daca se poate daca mai sunt valabile analizele anuale medicale gratuite in functie de luna nasterii? Multumesc. (vezi toată discuția)