avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... spitalizare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

spitalizare

daca palatesti asigurarea medicala la casmb in decembrie si tu ai fost internat pe 20 noiembrie este vreo problema...eu fiind persoana fizica fara venit...
Cel mai recent răspuns: praporgescu , utilizator 12:57, 20 Octombrie 2010
nu ar trebui sa aveti probleme deoarece atunci cand ati incheiat contractul cu casa de asigurari de sanatate dvs. ati achitati pe 6 (sase) luni retroactiv pt. ac asa prevede legea.
deci pot sta linistit ca mi-am facut multe probleme...
da, puteti sta linistit.
Daca se va ajunge in instanta din cauza excesului de zel al unor functionari din cadrul Casei de asigurari de sanatate , va puteti apara pe motivarea aratata de mine mai sus , solicitand respingerea actiunii ca lipsita de interes.
Daca va fi nevoie , ma puteti contacta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nasterea pe teritoriul altui stat din ue Livia1972 Livia1972 1. Pe data de 20.05.2016 am nascut un baietel pe teritoriul Austriei,la un spital de stat. Am utilizat CARD.European de Sanatate(eliberat in luna feb.a ... (vezi toată discuția)
Concediul medical valy81 valy81 daca sunt in concediu medical toata luna decembrie,trebuie sa intrerup concediul ca sa iau acele zile fara plata? mentionez ca sunt bugetar. (vezi toată discuția)
Asigurat somer sau asigurat pensionar mihaibatranu mihaibatranu Deoarece nu am reusit sa incadrez in nici un topic subiectul care ma intereseaza, mi-am permis sa-l postez aici. Pana in luna Iulie am fost somer si ca urmare ... (vezi toată discuția)