avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces de judecata pentru revendicarea imobiliara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces de judecata pentru revendicarea imobiliara

Buna ziua!
As avea nevoie de niste sfaturi pentru urmatoarea problema: Am procurat un imobil prin adjudecare la o licitatie publica, inca anul trecut.
Fostii proprietari ai apartamentului nu vor sa paraseasca locuinta, de aceea am initiat o actiune de revendicare imobiliara in luna mai impotriva fostului proprietar(parat) pe parcurs am aflat ca nu el locuieste in apartament ci mama lui, deci ea e posesorul neproprietar.
Curand va fi a treia infatisare in judecata (de doua ori nu a venit paratul), asi dori sa stiu:
1. Trebuie atrasa in proces si mama paratului dat fiind faptul ca ea locuieste acum in apartament?
2. daca da cum pot sa o atrag in proces, care va fi calitatea ei procesuala?
Va multumesc :)
Cel mai recent răspuns: Anny84 , utilizator 09:49, 21 Octombrie 2010
Multumesc mult pentru raspunsurile DVS.
Dar ma intereseaza mai mult daca trebuie sa o atrag in proces si pe mama paratului, pentru ca acum ea locuieste in apartament.
Am citit in Codul de procedura Civila art. 67 se poate face cerere de interventie fortata. Poate fi aplicat acesta si in situatia mea?
Tin sa concretizez actiunea am depus-o deja si e impotriva fiului acestia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt procedurile de urmat, evacuare fosti proprietari crisans crisans Buna ziua! As avea si eu nevoie de niste sfaturi legat de pasii care trebuie sa ii urmez legat de urmatoarea problema. In luna septembrie 2009 am cumparat un ... (vezi toată discuția)
Revendicare vs evacuare Avocat Alexandru Gheorghe Avocat Alexandru Gheorghe Situatie: Am un contract de inchieriere, ptr un imobil, contract expirat la acest moment. Chiriasul o societate in faliment (propunere de inchidere a ... (vezi toată discuția)
Revendicare sau evacuare? ariana_2374 ariana_2374 Buna ziua,tuturor! In urma cu 2 ani am deschis,tatalui meu,un proces de evacuare din apartamentul in care sunt propietar si in care tata se mutase ... (vezi toată discuția)