avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Valorificare deseuri metalice
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Valorificare deseuri metalice

Am o serie de neclaritati legate de procedura de valorificare a deseurilor de fier vechi rezultate din modernizare.
Multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: ContSters137614 , utilizator 12:18, 28 Octombrie 2010
care ar fi aceste neclaritati?
ce doriti sa aflati?

In urma unei actiuni de modernizare a rezultat o cantitate semnificativa de deseuri fier vechi. S-a constituit o comisie care a stabilit cantitatatea (aproximativa) de deseuri rezultata . In momentul de fata, cantiatea respectiva se afla inregistrata, ca articol distinct-deseuri fier vechi- in evidenta contabila. Care ar fi procedura corecta si completa prin care aceste deseuri pot fi valorificate si eliminate din evidenta contabila astfel incat aceasta actiune sa fie in mod ireprosabil dusa la bun sfarsit. Mentionez ca aceste deseuri se afla la mare distanta de unitatile remat, sunt voluminoase iar manipularea si transportul lor presupun probleme deosebite si costuri suplimentare, care nu au fost, cel putin deocamdata, evaluate in totalitate. Multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casare mijloace fixe la firma in reorganizare judiciara zenovius zenovius Buna ziua, Dorim sa valorificam, prin casare, o serie de utilaje vechi, nefunctionale, amortizate integral. Am studiat procedura, am intrebat contabil, ... (vezi toată discuția)
Vanzare fier vechi adinaelena adinaelena Buna ziua O firma de constructii care din demolarea unei cladiri rezulta fier vechi pe care vrea sa-l vanda ce cod caen trebuie sa aiba in actul ... (vezi toată discuția)
Pret de achizitie pentru deseuri feroase stelach stelach Buna ziua, care este pretul folosit de o firma de colectare a deseurilor de fier vechi, pentru colectarile primite gratuit. Am gasit ca se face la valorea ... (vezi toată discuția)