avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Momentul actualizarii creantei
Discuție deschisă în Executare silită

Momentul actualizarii creantei

Daca exista o ordonanta de plata care obliga debitorul la plata sumei de 300.000 lei actualizata in functie de rata inflatiei pana la data platii efective, de la ce data se face actualizarea? Instanta nu specifica.
Cel mai recent răspuns: Alina-Adriana Visirin , Consilier juridic 12:16, 20 Octombrie 2010
Data de la care ati cerut in ordonanta de plata sa se faca actualizarea;
Fie de la data introducerii ordonantei fie de la data pronuntarii-daca nu ati cerut ---de la data pronuntarii.
Asa spuneam si eu. Mersi pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reactualizare suma Alina-Adriana Visirin Alina-Adriana Visirin De la ce data trebuie actualizata o suma de bani cu rata inflatiei, avand in vedere ca in ordonanta de plata instanta ordona: \"Someaza pe debitoare sa ... (vezi toată discuția)
Data calcularii dobanzii conform hotararii eu_craciun eu_craciun Buna ziua Am castigat un proces cu o persoana si instanta a dispus restituirea debitului principal actualizata cu rata inflatiei. De la ce data se ... (vezi toată discuția)
Sentinta proces civil si rata inflatiei cristina lazar cristina lazar Buna ziua. Sentinta procesului civil avut ma obliga la plata sumei X actualizata cu rata inflatiei. Personajele carora datorez acesta suma imi calculeaza rata ... (vezi toată discuția)