avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită rate neplatite
Discuție deschisă în Executare silită

rate neplatite

buna ziua,
sper ca ma puteti ajuta si pe mine cu un raspuns
am un credit la banca la care nu am mai putut achita ratele, am obtinut o amanare la rate din partea banci ca urmare a carnetului de somaj iar pe anumit interval de tp plateam doar o dobanda. Problema este ca nu am citit actul aditional iar acesta mai prevedea niste comisioane substantiale .
Ce imi poate face banca in cazul in care nu mai platesc ?
Nu am bunuri pe numele meu dar am o intreprindere individuala, se pot lega de ea?

Alte discuții în legătură

Referitor la amanare rate. eu acum in 2020 : mi-am ... Edi.popa Edi.popa Referitor la amanare rate pentru 2021. Eu acum in 2020 : Mi-am amanat ratele 9 luni. Dupa ce am facut cererea, ma trezesc pe email cu un grafic, care continea ... (vezi toată discuția)
"contract prenuptial" ? mustang mustang Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi: Sunt necasatorit; am un apartament cumparat in urma cu 1 an, avans + credit pe 30 ani. Mai am un teren ... (vezi toată discuția)
Imprumut cu rate fixe, dar care s-au dublat asistentsocial asistentsocial Buna ziua, va cer sprijinul in vederea clarificarii unei situatii financiare, pentru unul dintre beneficiarii fundatiei la care lucrez. Beneficiarul, doamna ... (vezi toată discuția)