avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Abonamente false
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Abonamente false

buna ziua.am lucrat la un centru de telefonie si de curand am fost chemata la politie si am fost audiata cu privire la niste abonamente care au fost facut la noi in magazin,problema este ca sunt semnate de mine dar eu nu imi aduc aminte omul ,la noi in magazin mai era o fata care nu demult a mai facut astfel de abonamente fara ca titularul sa fie de fata si eu cred ca ea are legatura si acest caz,si la fel am si declarat numai ca ea acum a venit la mine si mi-a zis ca a vb cu domnul care ne-a audiat si acest individ ne cere 400EURO ca sa inchida dosarul.eu ma stiu nevinovata si nu pot sa dau acesti bani.si ceea ce ma deranjeaza foarte tare ea a avut acces la declaratia mea pt ca zice ea cu ,,magarii ,, se fac multe.mai nou a venit la mine cu un tip care sa dat drept varul domnului care ne-a audiat si a zis ca nu putem sa facem nimic pentru ca daca noi nu il platim pe ala sa inchida dosarul se va ajunge in instanta.eu sunt si insarcinata si nu mai stiu ce solutii sa gasesc.va rog sa-mi raspunde-ti urgent daca se poate o zi minunata.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:27, 21 Octombrie 2010
va mai deranjez cu o intrebare cine poate sa aiba acces la declaratia care am dat-o eu?oricine?pt ca cealalta fata care a lucrat cu mine a venit si mi-a zis ca mi-a citit declaratia.cum se poate asa ceva?
Din pacate daca erati director de magazin erati raspunzatoare de toate intrarile si iesirile din acea.
Chiar nu conteaza in ceea ce priveste infractiunea si persoana care a savarsit-o cine are acces la dosar, dar legal au acces doar organele de cercetare penala si intr-o masura mai mica avocatul.
Intrebare: Daca ati semnat acel abonament nu insemna ca trebuia sa fie inregistrati si banii incasati pe el, iar acest abonament activat astfel incat sa nu existe plangerea?
Declarati corect ce stiti despre situatia existenta si apoi mergeti la parchet si aratati despre oferta care v-a fost facuta si acestia vor avea posibilitatea legala si sustinerea logistica pentru a realiza flagrantul in ceea ce priveste suma de bani solicitata.
In gestiune totul a fost ok .Sa platit si plata in avans pe 2 luni si plus un depozit de 150ron pentru activarea contractului, dar nu stiu cum, si titularul spune ca la aceea data nu era in tara si de aceea a facut plangerea.
anonim87 a scris:

In gestiune totul a fost ok .Sa platit si plata in avans pe 2 luni si plus un depozit de 150ron pentru activarea contractului, dar nu stiu cum, si titularul spune ca la aceea data nu era in tara si de aceea a facut plangerea.


Aceste ultime afirmatii,trebuie sa le dovediti cu probe,acte,martori ,alte mijloace de proba

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut fara acte LucaOana LucaOana Buna ziua! Am si eu o problema si as dori sa ma ajute cineva cu un raspuns! Eu sunt studenta in ultimul an la administratie publica.Parintii mei si-au facut ... (vezi toată discuția)
Acuzata pe nedrept!!!!!!! lycy70 lycy70 In urma cu un an dupa ce fostul meu sef mi-a semnat demisia atat mie cat si celorlati angajati deoarece ne-a anuntat ca inchide societatea,la rugamintea lui ... (vezi toată discuția)
Inventar fals BIGHY BIGHY Buna ziua,am vazut ca pe acest site pot primi lamuriri in legatura cu o acuzatie care mi se aduce.Am lucrat la un magazin,am avut gestiune,si sunt acuzat ca am ... (vezi toată discuția)