avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzata pe nedrept!!!!!!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzata pe nedrept!!!!!!!

In urma cu un an dupa ce fostul meu sef mi-a semnat demisia atat mie cat si celorlati angajati deoarece ne-a anuntat ca inchide societatea,la rugamintea lui i-am inchis actele de casa aferente ,dupa care m-am trezit ca am plangere penala de delapidare,fals in iscrisuri sub semnatura privata .Mentionez ca nici cat am fost angajata n-am avut niciodata o fisa a postului.
Cel mai recent răspuns: jade_0923 , utilizator 21:51, 7 Ianuarie 2013
In ce sens i-ati inchis actele de casa?
MAI PRECIS IN AUGUST 2011 AM FACUT REGISTRUL DE CASA AFERENT IUNIE 2011 AM DAT LISTARI DIN PC AM ATASAT TOATE ACTELE DE CASA IN DOSAR SI IL-AM DAT SA-L DUCA LA CONTABILITATE
Asa...si ce anume ati operat de a reusit sa va faca plangere penala ptr delapidare?
Mi se pare destul de puerila acuzatia, ca sa fi acuzat ptr delapidare trebuie sa ai o gestiune, materiala sau baneasca....dvs ati avut asa ceva? Ati facut niste operatiuni mai putin ortodoxe, doar ptr ca asa a spus sefu'?

LA ACEST INDIVID AM LUCRAT VREME DE 17 ANI ATAT EU CAT SI CEILALTI COLEGI ,MAI PRECIS IN RC DIN IUNIE CA SA POT INCHIDE AM REINTRODUS NISTE SUME DE BANI PE CARE DANSUL M-A PUS SA LE SCOT DIN INCASARI IN ANTECENDENTE PTR A NU PLATI TVA ASADAR A REIESIT RETRAS APORT PATRON .PE BAZA ACESTUI RETRAS APORT PATRON D-LUI MA ACUZA SPUNAND CA MI-AM INSUSIT ACEI BANI IN ULTIMA SAPATAMANA DIN IUNIE 2011 .MENTIONEZ CA L-AM PUS SA SEMNEZE PTR SCADEREA MONETARELOR IN MOD VOIT SI AM SI AZI SEMNATURA LUI IN ORIGINAL

Interventie moderator : Va rog să nu mai scrieţi cu majuscule , deoarece încălcaţi regulamentul de postare. MUlţumesc.
Ultima modificare: Marți, 8 Ianuarie 2013
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Din punctul meu de vedere, e cam greu sa demosnstreze delapidarea. Nu e de ajuns doar o plangere si gata! Contracarati si dvs si cereti o expertiza, in cazul in care o mentine pe a lui. Cred ca tot dansul va iesi mai sifonat din afacerea asta! Cat priveste faptul ca nu ati avut fisa de post, este in avantajul dvs.

Alte discuții în legătură

Acuzat de delapidare din rautate! george70 george70 Va rog daca poate cineva sa-mi spuna daca acuzatia de delapidare fals in inscrisuri sub semnatura privata poate fi combatuta de faptul ca am semnatura fostului ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - solicitare sumă considerată delapidare prin polițistul de caz Sorin19970 Sorin19970 Buna ziua, am si eu o intrebare. Am lucrat acum 1 an la o firma de tv, prin cablu. Respectivul patron, mi a pus în \"carca\" o sumă restanta, care rezulta ... (vezi toată discuția)
Delapidare, fals in inscrisuri mika21 mika21 Buna ziua, va rog, daca ma poate ajuta cineva, am nevoie de cateva raspunsuri. Am lucrat, pana la sfarsitul anului 2007, la o organizatie. Mi s-a incheiat ... (vezi toată discuția)