avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzat de delapidare din rautate!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzat de delapidare din rautate!

Va rog daca poate cineva sa-mi spuna daca acuzatia de delapidare fals in inscrisuri sub semnatura privata poate fi combatuta de faptul ca am semnatura fostului meu sef pe foile in care dispunea scaderea voita a monetarelor pentru a nu plati tva in luna?
Mentionez ca aceasta acuzare a facut-o in urma faptului ca ma punea sa fac registrul de casa si implicit apareau dispozitii de plata cu retras aport patron!
PS-Mai adaug faptul ca atunci cand i-am facut registrul de casa nu mai eram salariat de 2 luni la el si mai ales activitatea societatii lui era incheiata tot de 2 luni!
Ultima modificare: Marți, 29 Ianuarie 2013
george70, utilizator
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 00:07, 30 Ianuarie 2013
DA, poate fi combătută pe baza probelor.Aveți dreptul de a vă apăra combătând/criticând, susținând și dovedind cu probe (printre care și ”faptul ca am semnatura fostului meu sef pe foile in care dispunea scaderea voita a monetarelor pentru a nu plati tva in luna”.Dacă considerați că problema este peste puterea dvs., apelați la un BUN avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzata pe nedrept!!!!!!! lycy70 lycy70 In urma cu un an dupa ce fostul meu sef mi-a semnat demisia atat mie cat si celorlati angajati deoarece ne-a anuntat ca inchide societatea,la rugamintea lui ... (vezi toată discuția)
Delapidare, fals in inscrisuri mika21 mika21 Buna ziua, va rog, daca ma poate ajuta cineva, am nevoie de cateva raspunsuri. Am lucrat, pana la sfarsitul anului 2007, la o organizatie. Mi s-a incheiat ... (vezi toată discuția)
Fals in inscris sub semnatura privata -caz maverick69 maverick69 Prietena mea are o problema cu legea pe care eu nu o inteleg.Vom cauta un avocat , dar as dori mai intai , daca se poate o opinie. A lucrat ca si contabil - ... (vezi toată discuția)