avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzata pe nedrept!!!!!!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzata pe nedrept!!!!!!!

In urma cu un an dupa ce fostul meu sef mi-a semnat demisia atat mie cat si celorlati angajati deoarece ne-a anuntat ca inchide societatea,la rugamintea lui i-am inchis actele de casa aferente ,dupa care m-am trezit ca am plangere penala de delapidare,fals in iscrisuri sub semnatura privata .Mentionez ca nici cat am fost angajata n-am avut niciodata o fisa a postului.
Cel mai recent răspuns: jade_0923 , utilizator 21:51, 7 Ianuarie 2013
A FOST SI LICHIDATORUL JUDICIAR SI A DAT DECLARATIE SI FATA DE PRIMA DATA CAND AM DAT DECLARATIE POLITISTUL ERA SCHIMBAT LA 180 GR ADICA IL CONDAMNA SI EL PE FATA PE FOSTUL MEU SEF.....DE ALTFEL DIN ANALIZA PE CARE A FACUT-O LICHIDATORUL SOCIETATII REIESE CLAR CA BANII NU MAI ERAU DE MULT IN SOCIETATE FIIN ACOPERITI TOT TIMPUL DE NEDECLARAREA IN TOTALITATE A TVA-ULUI,MAI MULT BANII ERAU DIRECTIONATI CATRE O INVESTITIE PROASTA CARE I-A ADUS DE FAPT SI FALIMENTUL
Ultima modificare: Luni, 7 Ianuarie 2013
lycy70, utilizator
Cu atat mai bine! Declarati tot ce v-a pus sa faca. Iar daca mai aveti acces la adresa de mail, daca ati avut corespondenta cu dansul pe mail, incercati sa recuperati, desi cred ca este destul de greu. Cu cat veti declara mai mult din ceea ce erati pusa sa faceti, cu atat va fi verificat mai mult. Exact cum spuneam: va iesi sifonat din treaba asta. Pastrati-va calmul si incercati sa actionati asa cum trebuie.

Bafta!
N-AM CORESPONDAT PE MAIL IN SCHIMB AM SEMNATURILE LUI PE APROAPE TOATE TAMPENIILE PE CARE LE FACEA,LE-AM DEPUS IN COPIE LA POLITIE
Si atunci ??! A semnat, problema lui. Din punctul meu de vedere, nu cred ca trebuie sa va faceti probleme. E sacaitor, dar sigur se va rezolva favorabil ptr dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat de delapidare din rautate! george70 george70 Va rog daca poate cineva sa-mi spuna daca acuzatia de delapidare fals in inscrisuri sub semnatura privata poate fi combatuta de faptul ca am semnatura fostului ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - solicitare sumă considerată delapidare prin polițistul de caz Sorin19970 Sorin19970 Buna ziua, am si eu o intrebare. Am lucrat acum 1 an la o firma de tv, prin cablu. Respectivul patron, mi a pus în \"carca\" o sumă restanta, care rezulta ... (vezi toată discuția)
Delapidare, fals in inscrisuri mika21 mika21 Buna ziua, va rog, daca ma poate ajuta cineva, am nevoie de cateva raspunsuri. Am lucrat, pana la sfarsitul anului 2007, la o organizatie. Mi s-a incheiat ... (vezi toată discuția)